top of page

tors. 27. apr.

|

Aabenraa

Aabenraa Streetfood Festival

Kom og vær med, når Mad & Kultur inviterer Aabenraa og omegns beboere til streetfoodfestival fra d. 27. april til og med d. 30. april. I 4 dage omdanner vi, i samarbejde med ShopiCity og Aabenraa Kommune, parken ved Nørreport og gågaden til et kulinarisk slaraffenland fyldt med lækker streetfood 🍟🌮

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Aabenraa Streetfood Festival
Aabenraa Streetfood Festival

Tid og sted

27. apr. 2023, 16.00 – 30. apr. 2023, 16.00

Aabenraa, Nørreport, 6200 Aabenraa, Danmark

Om eventet

AABENRAA STREET FOOD FESTIVAL – madmekka og folkefest i hjertet af Aabenraa ❤️

Kom og vær med, når Mad & Kultur inviterer Aabenraa og omegns beboere til streetfoodfestival fra d. 27. april til og med d. 30. april. I 4 dage omdanner vi, i samarbejde med ShopiCity og Aabenraa Kommune, parken ved Nørreport og gågaden til et kulinarisk slaraffenland fyldt med lækker streetfood og et hav af aktiviteter for store og små.

Spis dig gennem et spændende udvalg af lækker gademad, læn dig tilbage til lyden af dejlig livemusik, mens du køler dig selv ned med iskolde drikkevarer. Vi har sørget for det hele – du skal bare dukke op og nyde stemningen, menneskerne og det friske forår.

Meld dig ind i begivenheden på Facebook, hvis du vil være blandt de første til at få indblik i de udvalgte madkoncepter, få nyheder om aktiviteter, deltage i spændende konkurrencer, og hvad vi ellers kan finde på at dele af sjove, relevante og interessante ting og sager.

Tag dine kollegaer, familie eller bedste ven under armen, og kig forbi Nørreportskvarteret i Aabenraa mellem den 27. april – 30. april

ÅBNINGSTIDER

TORSDAG KL. 16.00 – 20.00

FREDAG KL. 11.00 –  20.00

LØRDAG KL. 11.00 – 20.00

SØNDAG KL. 11.00 - 16.00

... Baren holder åben længere i weekenden 🥳

Vi glæder os til at se jer!

Mad & Kultur

ShopiCity Aabenraa

Aabenraa Kommune

For relevante spørgsmål eller henvendelser kontakt os på kontakt@madogkultur.dk eller 60 22 68 44

Del dette event

bottom of page