For os, er bæredygtighed at tage ansvar overfor jorden, fremtiden og hinanden.
Vi bestræber os på at skabe cirkulær økonomi, gå forrest når det handler om affaldssortering
mellem vores stadeholdere, og dertil vælge økologiske mad- og drikkevarer så vidt muligt.

VI ER KOMMET LANGT
- MEN ER KUN LIGE BEGYNDT
Med rødder mere
end 15 år tilbage i branchen - og med et konstant fokus
på at forbedre bæredygtigheden
i alt hvad vi gør, står vi idag stærkt til at tage skridtet
videre og være endnu mere ambitiøse.

CIRKULÆR ØKONOMI
Involvering af lokale fødevare-iværksættere.
80% af vores eventudgifter bruges ved lokale virksomheder.
LOKAL FORANKRING
Siden 2012 har vi styrket lokale foreninger, fællesskab og sociale oplevelser
- og givet dem en indtjeningskilde gennem samarbejde omkring personalehjælp til vores arrangementer.
AFFALDSSORTERING
Affaldssortering blandt vores madboder på alle events.
90%
ØKOLOGISKE MADBODER
I 2012 blev vi sammen med Northside Festival 90% økologiske og har været det i vores egne madboder lige siden.

GENANVENDELIGHED
Vi investerer i bæredygtighed - og valgte i 2021 at stoppe vores forbrug af engangs plastik glas på vores egne events.
Siden 2022 har vi udelukkende serveret drikkevarer i vaskbare krus og glas.
I 2023 forventer vi at skabe en lignende vaskbar emballage løsning på alle vores egne events med mere end 150.000 kuverter mad.

VI PASSER PÅ MILJØET



Smagen af verden.
Smagen af smil og glimt i øjet.
Smagen af friskhed.
Smagen af ‘dejligt at se dig’.
Smagen af lange sommeraftener.
Smagen af gode minder.
Smagen af sjæl og passion.
Til altid at minde os om hvorfor vi startede, har vi nedskrevet dette smagsmanifest.
Dette er hjørnestenen i alt hvad vi gør.
Thor Andersen, ejer og stifter af Mad & Kultur